‘Toevallig’ afgelopen donderdag stoofperen gegeten.
Van het schilwerk heb ik geen foto gemaakt, je moet er maar opkomen……zoals jij!
Fijn je weer even te zien. Gr Jan W
Ja, daar heb je wel een dunschiller bij nodig, want dat is met een gewoon mesje bijna niet te doen. Lekker zijn ze, hé? Vooral koud! Ik heb je andere foto’s ook weer bekeken. Supermooi, zoals altijd. Als je maar lang genoeg weblogjes bezoekt leer je de “handtekening” van elke fotograaf kennen. Ik zou de jouwe er zó uitpikken! 🙂
Mmmmmm….jammer dat `het` zover weg is, anders kwam ik ze proeven 🙂
Fijn je weer te zien (in de keuken 🙂
Reactie door marjoleintjevanhetpleintje — oktober 13, 2013 @ 16:12 pm |
Het is weer tijd van de stoofpotten en -peren, mmmm 😀 !!
Reactie door Hendrika — oktober 13, 2013 @ 16:44 pm |
Super lekker,zal ze ook weer eens een keertje maken en zo’n dunschiller is een fantastisch qstuk geteedschap. gereedschap.
Reactie door natuurfreak — oktober 13, 2013 @ 16:45 pm |
‘Toevallig’ afgelopen donderdag stoofperen gegeten.
Van het schilwerk heb ik geen foto gemaakt, je moet er maar opkomen……zoals jij!
Fijn je weer even te zien. Gr Jan W
Reactie door J©NW — oktober 13, 2013 @ 17:41 pm |
Stoofperen dat is eg lang geleden dat ik die heb gegeten.
Bij het zien van de schillen proef ik ze weer.
Gr. Frans
Reactie door Frans — oktober 13, 2013 @ 18:32 pm |
Goed dat je er weer bent!
Met dunschillers heb ik niet zoveel, maar met stoofpeertjes des te meer. 🙂
Reactie door Jan K. alias Afanja — oktober 13, 2013 @ 19:01 pm |
Blij je terug te zien!
Een fijnschiller gebruik ik ook en de peertjes die lust ik wel.
Reactie door Mijnnikonenik — oktober 13, 2013 @ 19:36 pm |
Toevallig hebben wij afgelopen week ook stoofpeertjes gegeten. Mmmmmm, heerlijk! Die waren ‘gewoon’ met een schilmesje geschild.
Reactie door Hanny — oktober 13, 2013 @ 20:51 pm |
Wat een idee om juist dit te fotograferen. Heel leuk. Een ander zou die peertjes hebben vastgelegd. Maar jij bent en echte koekeloerder.
Reactie door tagrijn — oktober 14, 2013 @ 20:08 pm |
waar de peertjes gebleven zijn, weet ik niet, maar ik kan ze haast ruiken, bk! 😀
hmmm .. ik zou zelfs dit blog willen inmaken .. 😉
Reactie door curieuzeneuzemosterdpot — oktober 14, 2013 @ 23:47 pm |
Het is heerlijk maar altijd zoveel werk.
Reactie door Jetskefotografie — oktober 17, 2013 @ 20:47 pm |
Ja, daar heb je wel een dunschiller bij nodig, want dat is met een gewoon mesje bijna niet te doen. Lekker zijn ze, hé? Vooral koud! Ik heb je andere foto’s ook weer bekeken. Supermooi, zoals altijd. Als je maar lang genoeg weblogjes bezoekt leer je de “handtekening” van elke fotograaf kennen. Ik zou de jouwe er zó uitpikken! 🙂
Reactie door Annette Barendregt — oktober 21, 2013 @ 9:45 am |